ponedeljek, 10. september 2007

I'm back to gym

Mogoče ne boste verjeli, ampak jaz sem že pošteno pogrešala trening, tako da sta mi tale dva danes zelo prijala :) Sedaj pa tak tempo še 7 tednov, če se stvari do takrat ne bodo spremenile.
Natančneje 47 dni. Malce sem že pozna za priprave, ker se je vmes pojavilo nekaj nepričakovanega, vendar bomo malce zategnili, pa bo šlo.
Torej je zame najbolj zastrašujoče dejstvo, da imam na razpolago samo še 7 treningov za vsako mišico, če npr. treniram eno na teden. Na srečo imam kar nekaj mišic kar dvakrat na teden in mi številka 14 mnogo bolj ustreza. Forma bo ubijalska ;)
Ne pozabimo še na dieto. Meni se je danes kuhan piščanec zdel še kar ješč in tudi beljaki niso povzročali težav. Priporočam, da tega ne poskušate doma...ker boste na koncu imeli kvečjemu kak kilogram več. Taka dieta običajno opere mozak in se jih večina najprej totalno zažre.
Oziroma preprosto povedano: ALI SI KARAKTER ALI PA KUGLA :)
Ni pa tako preprosto kot se sliši. Ne morete si niti približno predstavljati kaj vam dogaja, ko se začne upirati telo in potem še glava...
Kapo dol vsem tistim, ki so dali kaj takega skozi. Za to moraš "imet jajca".

1 komentar:

Rhys pravi ...

Well that's great news to hear that your able to focus with training. Brigita, it's a real nice idea of yours to set up a blog for all your fans - many thanks for all your efforts.

I couldn't help notice the poll section for votes so i thought i would you just my lil opinion here. So, how would you feel of publishing one blog say in English one week and then maybe a blog in Slovenian the next, so you could perhaps do one each week in alternative languages so as to keep both Slovenian and International admirers happy. Anyways your the boss and i hope you'll do what makes you feel happy as i am sure this is a lovely idea in terms of communication. I look forward to reading some real splendid updates on how your com prep is going.

All the very best,
Rhys